Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen. Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 

Over Bakkie.nl

Bakkie.nl is een initiatief van De Nederlandse Afvalcontainer Centrale (DNACC). DNACC verzorgt de levering van afvalcontainers voor bedrijven en particulieren in héél Nederland en zelfs op eilanden* (*alleen telefonisch of via contactformulier). Containers bestellen op Bakkie.nl gaat op zeer eenvoudige doch doeltreffende wijze. In slechts 3 stappen kunt u op Bakkie.nl zonder account uw containers huren.

Stap 1 Kies de gewenste container en afvalsoort combinatie en klik op bestelling afronden
Stap 2 Vul het adres en leverdatum in en klik op bestelling afrekenen
Stap 3 Kies de gewenste bank(Ideal)

Na de betaling via Ideal wordt u teruggeleid naar de site en ziet u een transactieoverzicht van uw bestelling. Ook ontvangt u een email met daarin de factuur en linkjes naar de online factuur en persoonlijke ophaalformulier. Wanneer de container opgehaald kan worden klikt u op de link in de email waarmee u het online formulier opent en zonder verder iets in te hoeven vullen de afvalcontainer middels een vinkje(s) kunt selecteren en kunt laten ophalen.(gegevens worden automatisch geladen) Container wisselen? Indien u de container wilt wisselen, kunt u dit aangeven bij opmerkingen in het online ophaal formulier. Vergeet dan niet een nieuwe bestelling te plaatsen en dit ook daar aan te geven. Uiteraard kunt u ook voor vragen altijd bellen of gebruik maken van het contactformulier op Bakkie.nl

Bakkie.nl (De Nederlandse Afvalcontainer Centrale)
Postbus 31 1700AA Heerhugowaard
Kvk:37155744
BTW-Nummer: NL NL 8212.02.789.B.01

Bakkie.nl ©2011-2012 All rights reserved

Valid XHTML 1.0 Transitional

Comodo - Secured by SSL

Comodo - Secured by SSL