Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen. Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 

Over Bakkie.nl

Bakkie, Bouwbakkie en Rolbakkie zijn geregistreerde merken van DNACC B.V. (De Nederlandse Afvalcontainer Centrale). Wij verzorgen de levering van afvalcontainers voor bedrijven en particulieren in héél Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

In 3 stappen een container besteld

Stap 1 Kies de gewenste container en afvalsoort combinatie en klik op bestelling afronden
Stap 2 Vul het adres en leverdatum in en klik op bestelling afrekenen
Stap 3 Kies de gewenste bank(Ideal)

Na de betaling via Ideal wordt u teruggeleid naar de site en ziet u een transactieoverzicht van uw bestelling. Ook ontvangt u een email met daarin de factuur en linkjes naar de online factuur en persoonlijke ophaalformulier. Wanneer de container opgehaald kan worden klikt u op de link in de email waarmee u het online formulier opent en zonder verder iets in te hoeven vullen de afvalcontainer middels een vinkje(s) kunt selecteren en kunt laten ophalen.(gegevens worden automatisch geladen) Container wisselen? Wanener u de container wilt wisselen, kunt u dit aangeven bij opmerkingen in het online ophaal formulier. Vergeet dan niet een nieuwe bestelling te plaatsen en dit ook daar aan te geven. Uiteraard kunt u ook voor vragen altijd bellen of gebruik maken van het contactformulier op Bakkie.nl

Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres:
Aziehavenweg 18
1046 BK Amsterdam
Nederland
 

Postadres:

Postbus 59152
1040 KD Amsterdam
Nederland
 
E-mail: info@dnacc.nl

KvK-nummer: 37155744
BTW-nummer: NL 8212.02.789.B.01

Bakkie.nl ©2011-2024 All rights reserved

Valid XHTML 1.0 Transitional

Comodo - Secured by SSL

Comodo - Secured by SSL